Snarøya Open

snaroyaOpenUnder følger en invitasjon til nok en runde med «Snarøya Open». Nytt av året er at man har byttet helg for arrangementet. Denne gang avholdes cupen fra 15. -17. januar. Stedet er fortsatt på Snarøya. Påmelding koster kr. 1400,- og gjøres på e-post eller telefon til turneringsgeneral, Christer Wibe.

Snarøen Curling Club ønsker alle curlinglag velkommen til Snarøya Open 15 Januar- 17 Januar 2016 i Snarøyhallen like utenfor Oslo. Dette blir femte året turneringa arrangeres. Vi har de siste årene hatt 24 deltakende lag og full hall og masse moro! Allerede har vi fått mange forhåndspåmeldte lag, så det kan være smart å melde seg på tidlig for å være sikret plass.

Turneringa inngår i HAPPY CURLING TOUR 2015/ 2016.

Mere informasjon om touren finner du på facebook:

Facebook.com/happycurlingtour

Av erfaring kan turneringa bli fullbooket tidlig. Førstemann til mølla- prinsippet gjelder.

Påmeldingsavgiften er kr 1400,- per lag.

Det blir premiering til de 4 beste lagene. Alle lag er garantert minimum 3 kamper. Vanligvis får alle lag minst 4 kamper.

Overnatting:

Det finnes flere gode og prisvennlige hoteller i området. Det lønner seg å bestille selv på internett. Ta kontakt dersom dere trenger hjelp til bestilling av overnatting.

Påmelding til turneringa og eventuelle spørsmål sendes til følgende e-postadresse: christer.wibe@yahoo.no eller per telefon: 90696682

Velkommen skal dere være!